Informasjon og bestilling: Tlf: +47 464 12 959, e-mail:post@ConsensioCoaching.no

Om oss

Consensio Coaching er grunnlagt av Randi Mannsåker og tilbyr coaching innen flere ulike områder. Coaching er en anerkjent form for individuell bevisstgjøring som fører til personlig utvikling, bedret selvbilde og større mulighet for å realisere individuelle mål.

Randi Mannsåker, Daglig leder:

Consensio Profile image2

Coaching Academy   

Randi er en profesjonelt utdannet Personlig og Karriere Coach, NLP Praktiker, Gründer og Ungdoms Coach. Hun er en protégé kandidat fra The Coaching Academy i London, Europas største og mest erfarne innen utdannelse i Coaching. Randi har eksamen i Forretningsledelse fra Association of Business Executives UK.

Randi har arbeidet i finansinstitusjoner, luftfart og i salg og markedsføring. Hun har bred internasjonal erfaring. Hennes bakgrunn både fra Norge og New Zealand har gitt henne et enestående multikulturelt perspektiv. Født i Norge, oppvokst på New Zealand, og bosatt i Australia og Storbritannia har gitt henne evnen til å forstå og tilpasse seg utfordringene man får når man flytter alene eller med familie til utlandet. Hun tar en entusiastisk tilnærming til coaching og er energisk, utfordrende og kreativ med sine klienter.

duck


"In the middle of difficulty lies opportunity"
Albert Einstein